Ricky

(Sivu on päivitetty 11/18)

WINTERRA BEST "Ricky"

Ricky 3kk 4vko

Uros
Synt: 17.1.18
Isä: Ch Rivendel's Thief of Hearts
Emä: CIB Victoria's Secret S Suschevki
Kasv: Anastasia Eremcheva, Venäjä
Om: Laura Saranpää c/o Kaisa Kallio

MPSIIIB terve/normal/healthy by parentage & by test (PennGen laboratory, USA 06/2018)

Geneettisesti pitkähäntäinen (Movet lab, FI 06/2018)

Tuotu Suomeen 8.6.2018

Ricky KoiraNetissä

Ricky 9kk ikäisenä ensimmäisen SERTinsä kanssa.

Ricky 9kk.


Pikku Ricky 4,5kk ensimmäistä päivää Suomessa Kemmun kasvattajan sylissä <3

Pikku Ricky tuli Suomeen Venäjältä Winterra kennelistä erittäin toivottuna pentuna 4,5kk ikäisenä. Winterra kennelissä oli samoihin aikoihin toinenkin pentue, mutta kiinnostuin nimen omaan Rickystä sillä sen emän puolelta löytyy "tuttua ja turvallista" Somppaa sen isän Tobyn muodossa. Olen lisäksi nähnyt Suomessa loppuvuodesta 2017 Rickyn puoliveljen (sama emä), jonka luonteesta tykkäsin niin paljon, että halusin siksikin pennun juuri tästä yhdistelmästä johon Ricky syntyi. Totta kai sekin vaikutti jälleen valintaan ja ylipäätään Venäjältä tuomiseen, että Rickyn isä ja emän vanhemmat ovat Jenkkituonteja.

Rickyn lähes saman ikäinen puoliveli Zippo (sama isä) saapuu Suomeen aivan näinä päivinä (kirjoitettu 06/18). Päädyimme Zipon tulevien omistajien kanssa jo varhaisessa vaiheessa näitä tuonteja suunnitellessamme siihen, että emme tuo Suomeen kahta urosta samasta pentueesta. Rickyn ja Zipon isä "Stealer" on aivan uusi tuttavuus suomalaisiin sukutauluihin. Seuraamme mielenkiinnolla Zipon omistajien kanssa näiden pikkuisten kasvua aikuiseksi.

Ricky tuli Suomeen Venäjältä Vaalimaan raja-aseman ja tullin kautta, jonne menimme sitä vastaan Kemmun kasvattajan Kaijan kanssa. Vaalimaalta olisi ollut pitkä matka pennun kannalta ajaa suoraan Seinäjoelle, joten Mikkeli oli hyvä välietappi reissuun.

Ricky oli minulla ennen sijoituskotiinsa Kaisan luo muuttamista reilun viikon, että pääsisin hieman perille Rickyn luonteesta, joka onneksi vaikuttaa lupaavalta <3 Pidän lisäksi Rickyn ilmeestä erittäin paljon. Kaisan luona Ricky saa "paimentaa" hevosia ja sipuherra Ronia, pikkuinen tulee varmasti olemaan onnellinen. Kiitos Kaisalle siitä <3

Thank you Anastasia (and Irina of course) for this Best boy! <3


Kaisan Rickyksi ristimä Winterra Best 4kk 3vko

Ricky 7kk

Ricky 7kk

Ricky 7kk