Eevis

(Sivu tehty 3.7.19)

Usvataifuunin My Atlantis Evidesia "Evike", "Eevis"

Narttu
Synt: 12.3.2019
Isä: C.I.B EE&LV&LT&BALT MVA LTV-13 Renjen's Coming About
Emä: Chernyi Valls Tarantella Brayt
Kasv&om: Laura Saranpää

Eevis KoiraNetissä

Evike 5vko

Evike/Eevis (rakkaalla pennulla on monta nimeä) syntyi M-pentueen ensimmäisenä pentuna 12.3.2019 kello 0:54. Ihastuin Eviken isään jo vuonna 2012 ja nyt kun tuli mahdollisuus käyttää sitä jalostukseen niin totta kai tartuin tilaisuuteen, ei tarvinnut miettiä kahta kertaa.

Olin käyttänyt Tellan (Eeviksen emä) tiineysröntgenissä jossa näkyi kolme pentua. Suurena toiveena oli, että pentueeseen syntyisi edes yksi narttu ja niinhän siihen sitten syntyikin. Eevis painoi syntyessään 130g, mutta oli jo pienestä pitäen tomeran topakka eikä jäänyt veljiensä "jalkoihin".

Eevis oli alun perin tarkoitus sijoittaa, mutta monien eri vaiheiden jälkeen lopputuloksena näyttää nyt olevan se, että jätänkin Eeviksen kotiin. Kotona tällä hetkellä (3.7.2019) oleva lauma tulee keskenään hyvin toimeen joten en ole siksikään kokenut tarpeelliseksi etsiä kenellekään sijoituskotia. "Vanhukset" Kemmu, Tirana ja Tigi saavat olla omassa rauhassa sillä lauman junnut Eevis ja Maatuska viihdyttävät toinen toisiaan. Maatuska on Eevistä vain 8kk vanhempi, joten kovin ovat lapsenmielisiä vielä kumpikin. Kemmu on tykännyt erityisen paljon aina kaikista pennuista, ja sekin tykkää leikkiä Eeviksen kanssa päivittäin.

Eeviksestä on tullut nyt jo kovin rakas. Se saa hymyn aikaan pelkällä olemassa olollaan. Eeviksen kohdalla en poikkeuksellisesti stressaa tuleeko sille kasa hammaspuutoksia ja muita virheitä. Jos niitä tulee se kasa niin sitten en tietenkään käytä Eevistä jalostukseen. Tällä hetkellä en murehdi mitään vaan nautin täysillä siitä, että Pikku Eevis on olemassa ja voi hyvin. Se on tärkeintä nyt <3

Kiitos Tellan perheelle ja Eeviksen isän omistajalle Kirsille aivan kaikesta <3

Kuvia Eeviksestä:
(Lisää kuvia Galleriassa)